Wat kost dat?

De meeste media- en reclamebureaus werken met een standaard uurtarief. Dit maakt het lastig om in te schatten wat het ontwerpen en bouwen van een online visitekaartje gaat kosten. Vervolgens begint het echte werk pas; het onderhouden van de verschillende pagina's. Dit kost minstens zoveel tijd en dus geld. Surf Plank biedt hiervoor de passende oplossing.


Wij werken graag op een transparante manier. Na een kosteloos kennismakingsgesprek doen wij een voorstel voor een online profiel. Hierbij houden wij rekening met je bedrijf en de branche waarbinnen je operereert. Hiervoor doen wij marktonderzoek en laten wij onze ervaring spreken.


Als we overeenstemming hebben over de manier waarop jij je online gaat presenteren, dan geven wij een helder overzicht van de kosten. Deze kosten bestaan uit een eenmalig deel voor het opzetten van een pagina/profiel.


Vervolgens is het aan jou de keus of je het onderhoud van de verschillende profielen zelf gaat doen of dat wij dat voor onze rekening nemen. In dat laatste geval spreken wij een maandbedrag af waarvoor wij gegarandeerde input leveren. Wij schrijven de inhoud en zorgen voor de juiste timing van posts. Ook zullen wij de volgers van antwoord voorzien op vragen.


Mocht je er voor kiezen zelf de updates te verzorgen, dan geven wij ook trainingen om jou of je werknemers wegwijs te maken in de online wereld.


Daarnaast geven wij workshops aan bedrijven, ondernemersverenigingen etc. over het belang en de meerwaarde van social media.


Elk bedrijf is uniek en dit stellen wij voorop in onze dienstverlening. Wij passen ons graag aan de klant aan.


Surf Plank is de springplank naar uw online succes!
Concreet

Tekstschrijven
€0,08 per woord, €45 per uur óf vast tarief per opdracht

Logo-ontwerp
Vanaf €200

Website
Vanaf €400

Training
€100 per uur

Social Media
€20 per maand per kanaal

SEO
Vanaf €100,-

Nieuwsbrief
Vanaf €100 per nieuwsbrief