Referenties


Webshop Aelaser.nl

De website van aelaser.nl was aan vervanging toe, en daarnaast wilden ze het graag uitbreiden met een webshop. In de webshop moest met Ideal betaald kunnen worden. Klik rechts voor het resultaat.Website The Production Masters

We hebben een website in WordPress mogen maken voor The Production Masters.

Een bureau wat concerten organiseert voor de grootste artiesten ter wereld, zie ook http://production-masters.com/tpm-references/ .Website Hetpillenprobleem.nl

Deze oud-huisarts en schrijver van onder andere het boek Het Pillenprobleem wilde graag een plek waar hij alle artikelen en boeken kon delen. Daarnaast moest het een digitaal visitekaartje worden.


Website Air-Trading Rotterdam

,,We zijn erg blij dat we met Surf Plank in zee zijn gegaan.


De verleende service was goed en we zijn tevreden met het resultaat, kijk zelf op onze site om het te bekijken!''


Website Itsbijker.nl

Deze starter wilde goedkoop een simpele site. Dat was te regelen. Zoals hij zelf zei:

,,Snel en goedkoop een website, precies zoals ik het wilde. Ook niet onbelangrijk; ik kan alles zelf nog aanpassen na oplevering van de website. Als ik dat zou willen tenminste ;)''


Website Huisarts aan de Prinsengracht

Deze huisarts wilde graag een website die hij zelf kan bewerken na oplevering. Zo hoeft hij niet bij elke wijziging bij de webdesigner aan te kloppen. Dat kwam goed uit, want wij maken de meeste websites in een programma wat zeer gemakkelijk te gebruiken is.


Website Modevakschool Anneke Spijkers

Anneke Spijkers wilde voor haar modevakschool een nieuwe site om zo nóg meer mensen aan het naaien te krijgen. De website is gelukt, en dan komen de mensen vanzelf!


Website zoeterwoudezwemt.nl

De zwemschool Zoeterwoude Zwemt vroeg of wij de Wix-site wilden 'afmaken'. De styling iets veranderen, de teksten controleren, agenda toevoegen en een chatfunctie. Geen probleem!


Website & Social Media
Melchers & De Jong

,,Als twee mannen van boven de vijftig hadden wij geen idee van de mogelijkheden die social media of een goede website ons konden bieden. Na passend advies zijn we in zee gegaan met Surf Plank. Zij zagen mogelijkheden om onszelf binnen onze branche te presenteren zonder mensen te irriteren. Hierdoor hebben wij ons bereik enorm kunnen vergroten en komen klanten uit totaal andere regio's dan voorheen.