Referenties

Zie hier de klanten die je voor gingen


Web- en vacatureteksten Dwarfs.io

Deze leuke investeringsmaatschappij wilde ook een Nederlandse pagina en hiervoor hadden ze aansprekende web- en vacatureteksten nodig. Hiervoor kwamen ze bij Surf Plank terecht en we hebben ze binnen een week aan de juiste teksten kunnen helpen.


Blogs Remax

Deze makelaar heb je vast wel eens voorbij zien komen. En heb je ook wel eens de blogs hiervan gelezen? Grote kans dat je dan een blog van onze hand hebt gezien!


Teksten GILL's Leather

Op zoek naar een mooie leren jas? Dan ben je bij GILL's aan het goede adres. Wij hebben de productteksten onder de loep mogen nemen en hebben wij het verhaal van deze onderneming mogen schrijven.


Teksten Jojo School

Wil je beter scoren op toetsen en/of examens? Kijk dan eens naar de site van jojo school, en als je daar toch bent kun je ook de teksten even lezen. Die hebben wij mogen schrijven!


Teksten Zaak-shops.nl

Jochem van zaak-shops.nl wilde graag een goede blogschrijver die voor elke webshop elke maand een blog kan schrijven.

Dit is een soort van blog abonnement, en daar zijn wij dol op!


Site Chateau de Camurac

Deze deelnemers van Ik Vertrek hadden na meer dan 10 jaar weer eens een nieuwe website nodig die goed vindbaar is én mobielvriendelijk is. En dat in WordPress, geen probleem!

Ga je op vakantie naar Frankrijk en heb je nog geen verblijf, dit is een enorme aanrader!


Site Voedingsadviesbureau Kim Zwakman

Kim had een website die moeilijk te onderhouden was en soms een eigen wil had. Dat wilde ze anders hebben.

Viavia kwam ze bij Surf-plank.nl terecht, binnen enkele weken hebben we een mooie, professionele en gemakkelijk te onderhouden website voor haar gemaakt.


Site en Facebook fysiotherapielindeman.com

Milou had een mooie website, maar het WordPress-thema was erg verouderd en daardoor niet meer veilig. Daarnaast wilde ze graag dat mensen een review op haar site en op Facebook konden achterlaten. Dat kunnen we regelen. Inmiddels heeft ze een meertalige WordPress-website en een professionele Facebook-pagina.

Site Zurlarep.com

Diederik wilde een statige en klassieke site. ZURLA Real Estate Partners is een full service vastgoedadviseur en was online nog niet vindbaar. Maar nu niet meer! Zie ook https://zurlarep.com/projecten voor de verschillende projecten waarmee hij nu bezig is.

Site officecabin.rent

Zoekt u een belcel, stilteplek of een vergaderruimte? Office Cabin Rentals biedt een oplossing voor iedereen die snel een rustige werkplek in zijn kantoor nodig heeft. En wij mochten hier de site voor maken!

Teksten betalenintermijnen.com

Wist je dat je eigenlijk alles kunt betalen in termijnen? Van je babyspullen tot je nieuwe fiets! Nee? Wij ook niet! Wel zijn we bezig teksten te (SEO) schrijven voor betalenintermijnen.com en dat bevalt goed!

Teksten rebid.nl

De knowledge base van rebid.nl wordt de komende maanden enorm uitgebreid met allerlei artikel over huren én verhuren. Wij mogen meehelpen deze kennisbank op te bouwen en goed vindbaar te maken.

Site Compute.nl

Een simpele en strakke site, en het liefst een beetje snel online. Akkoord! Het resultaat zie je hier.

Rogier Mullaart, eigenaar Compute:

,,Ik heb heel prettig en to the point met Vincent samengewerkt. Hij begrijpt snel wat je wil en hij levert goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Ik beveel hem van harte aan!''


Site justconnectthekeys.com

Jessica van JCK wilde graag exact een jaar na oprichting van haar bedrijf, de website online hebben. En dat is precies gelukt! Deze vrolijke vrouw heeft professionele foto's laten nemen, wat erg goed uitkomt op deze site. Neem snel een kijkje!


Site en Social Media Roelien Kamminga #14 VVD

Nummer 14 van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen wilde graag een persoonlijke site roelienkamminga.nl, een zakelijke Facebook Pagina en wat hulp bij social media. Daarvoor is ze bij surf-plank.nl aan het goede adres.


Teksten Wonenonline

Voor de razend populaire website en social media van Wonenonline schrijven wij wekelijks diverse teksten. Uiteraard gaan de rechten van deze teksten direct over naar Wonenonline, zodra wij ze geschreven hebben. Zo zijn blij en wij blij!


Website Camping Leenstra

De website van Camping Leenstra had dringend een nieuw jasje nodig, en ze wilden graag dat je gemakkelijk zaken kon wijzigen zoals de prijzen en foto's. Dat is geen enkel probleem in dit websiteprogramma, en daarnaast biedt Surf Plank de mogelijkheid om voor €12,50,- per maand een abonnementje af te sluiten voor kleine wijzigingen.


Teksten Letsleds.nl

Voor de nieuwe website van letsleds.nl waren nieuwe (product)teksten nodig. Ook hiermee helpen we graag. Ga naar letsleds.nl voor het resultaat.


Website yourprivatechef.nl

Mark van Yourprivatechef werd door de coronacrisis in de positie geduwd om zijn droom na te jagen, namelijk koken voor anderen! Hij had hier een website voor nodig, maar wilde geen 13-in-een-dozijn-site. En dat heeft hij ook niet gekregen! In WordPress is er een speciaal thema toegevoegd zodat je het kubus-effect krijgt. Klik op de afbeelding om dit te ervaren.


Website The Production Masters

We hebben een website in WordPress mogen maken voor The Production Masters.

Een bureau wat concerten organiseert voor de grootste artiesten ter wereld, zie ook http://production-masters.com/ .


Website Bureau Bartels

Onderzoeksbureau Bureau Bartels wilde graag een nieuwe website, omdat de oude was gemaakt in verouderde software. Daarnaast wilden ze graag zelf aanpassingen kunnen uitvoeren én een zoekfunctie op de website. Dit was geen probleem, het resultaat zie je hier.


Teksten bikevision.nl

Voor de fietswebsite bikevision.nl waren ze op zoek naar iemand die artikelen, gidsen en reviews kon schrijven. Aangezien mountainbiken en spinnen een hobby van ons is, leek dit ons erg leuk. En de samenwerking bevalt goed!


Website veranda-apeldoorn.nl

Bob van GFA Montage had nog niets online, geen (professioneel) e-mailadres en geen website. Hij vroeg Surf Plank om dit volledig voor hem uit handen te nemen en dat doen we uiteraard graag! En als u een nieuwe veranda, overkapping of schutting wilt, weet u bij wie u moet zijn!


Logo Haarstudio 52

Voor een nieuw kapsalon wilde Saskia graag een nieuw logo. Ze had precies in gedachten hoe ze het wilde, maar kreeg het niet op papier. Samen zijn we eruit gekomen en wij weten waar we naar de kapper gaan tegenwoordig!


Teksten & SEO mijnblikerop.nl

Jessica van mijnblikerop.nl was op zoek naar iemand die haar kon helpen bij haar site. Dat doen we graag!


Webshop Matou Byoux

Deze beroemde juwelier uit Enschede met klanten uit de hele wereld, wilde graag een webshop die professioneel is maar toch gemakkelijk te beheren is.

En dat is gelukt!

Een webshop in verschillende talen, meerdere verzendopties en de mogelijkheid om het gratis in de winkel op te halen. Weten hoe dit eruit ziet? Klik hier.


Website Van Faassen Advocatuur

Mr. van Faassen moest van de Orde van Advocaten binnen twee weken een nieuwe site online hebben, aangezien zijn samenwerking met een andere advocaat was beëindigd. Hij nam contact met ons op en binnen 14 dagen was de nieuwe website en het e-mailadres info@vfadvocatuur.nl een feit.


Website vitality-solutions.nl,
vitality-solutions.eu en vitality-solutions.com.

De eigenaresse van Vitality Solutions wilde graag drie dezelfde sites, maar wel in een andere taal. Zodat ze bijvoorbeeld in Spanje de .eu-domeinnaam kan communiceren en in het VK de .com. Dit heeft geresulteerd in een Spaanse, Engelse en Nederlandse site die qua opmaak niet van elkaar te onderscheiden zijn.


Website Rolmobiel.nl

Toegegeven, het uiterlijk van rolmobiel.nl is niet veel veranderd. Maar de (wat oudere) vrijwilligers van rolmobiel.nl wilden graag een website die makkelijk aan te passen is. De oude website was in WordPress, en dit is niet de meest makkelijke software. Zeker niet bij het upgraden van bijvoorbeeld plug-ins en thema's. Deze website is gemaakt in het programma MijnWebsite (ook wel Slimsite genoemd). Dit is makkelijk aan te passen en het updatet zich automatisch!


Website joanhoexum.com

Joan wilde graag een persoonlijke website voor haar ál haar werkzaamheden. Vanaf deze website kunnen bezoekers dan worden doorgeleid naar haar boek 'Morgen is vandaag', naar webinars of naar haar NLP-onderneming vitality-solutions.com. Klik rechts op de afbeelding voor het resultaat!


Website en logo Gert Roos Coaching & Training

Een eenvoudige, maar een goede en snel werkende website. Dat is wat huisarts Gert Roos wilde. Daarnaast mocht het logo ook wat frisser. Klik rechts op de afbeelding om het resultaat te zien van beide opdrachten.


Website Vaneker Finance

Vaneker Finance wilde graag een overzichtelijke en professionele website in hun huisstijl.
Ook wilden ze graag een knop naar hun digitale omgeving OnView en de mogelijkheid om zelf documenten te uploaden. Geen probleem! Klik op de afbeelding voor het resultaat.


Webshop Aelaser.nl

De website van aelaser.nl was aan vervanging toe, en daarnaast wilden ze het graag uitbreiden met een webshop. In de webshop moest met Ideal betaald kunnen worden. Klik rechts voor het resultaat.


Website Hetpillenprobleem.nl

Deze oud-huisarts en schrijver van onder andere het boek Het Pillenprobleem wilde graag een plek waar hij alle artikelen en boeken kon delen. Daarnaast moest het een digitaal visitekaartje worden.


Website Air-Trading Rotterdam

,,We zijn erg blij dat we met Surf Plank in zee zijn gegaan.


De verleende service was goed en we zijn tevreden met het resultaat, kijk zelf op onze site om het te bekijken!''


Website Itsbijker.nl

Deze starter wilde goedkoop een simpele site. Dat was te regelen. Zoals hij zelf zei:

,,Snel en goedkoop een website, precies zoals ik het wilde. Ook niet onbelangrijk; ik kan alles zelf nog aanpassen na oplevering van de website. Als ik dat zou willen tenminste ;)''


Website Huisarts aan de Prinsengracht

Deze huisarts wilde graag een website die hij zelf kan bewerken na oplevering. Zo hoeft hij niet bij elke wijziging bij de webdesigner aan te kloppen. Dat kwam goed uit, want wij maken de meeste websites in een programma wat zeer gemakkelijk te gebruiken is.


Website Modevakschool Anneke Spijkers

Anneke Spijkers wilde voor haar modevakschool een nieuwe site om zo nóg meer mensen aan het naaien te krijgen. De website is gelukt, en dan komen de mensen vanzelf!


Website zoeterwoudezwemt.nl

De zwemschool Zoeterwoude Zwemt vroeg of wij de Wix-site wilden 'afmaken'. De styling iets veranderen, de teksten controleren, agenda toevoegen en een chatfunctie. Geen probleem!


Website & Social Media
Melchers & De Jong

,,Als twee mannen van boven de vijftig hadden wij geen idee van de mogelijkheden die social media of een goede website ons konden bieden. Na passend advies zijn we in zee gegaan met Surf Plank. Zij zagen mogelijkheden om onszelf binnen onze branche te presenteren zonder mensen te irriteren. Hierdoor hebben wij ons bereik enorm kunnen vergroten en komen klanten uit totaal andere regio's dan voorheen.