Tarieven

De meeste media- en reclamebureaus werken met een standaard uurtarief zonder inzicht te geven in het aantal uren. Dit maakt het lastig om in te schatten wat het ontwerpen en bouwen van een online visitekaartje gaat kosten. Om over het onderhouden ervan nog maar te zwijgen. Bij Surf Plank houden wij van transparantie.

Na een kosteloos kennismakingsgesprek doen wij een voorstel voor een online profiel. Hierbij houden wij rekening met je bedrijf en de branche waarbinnen je operereert. Hiervoor doen wij marktonderzoek en laten wij onze ervaring spreken.

Als we overeenstemming hebben over de manier waarop jij je online gaat presenteren, dan geven wij een helder overzicht van de kosten. Deze kosten bestaan uit een eenmalig deel voor het opzetten van een pagina/profiel.

Vervolgens is het aan jou de keus of je het onderhoud zelf gaat doen of dat wij dat voor onze rekening nemen. In dat laatste geval spreken wij een maandbedrag af.

Mocht je er voor kiezen zelf de updates te verzorgen, dan geven wij ook trainingen om jou of je werknemers wegwijs te maken in de online wereld.

Elk bedrijf is uniek en dit stellen wij voorop in onze dienstverlening. Wij passen ons graag aan de klant aan.

Surf Plank is de springplank naar online succes!

Per product of dienst staat op de productpagina een prijs genoemd. Deze prijzen zijn onder voorbehoud. Wij werken altijd met vooraf instemming van de klant met een op schrift gestelde offerte.
Indicatie prijzen

Tekstschrijven
€0,08 per woord, €45 per uur óf vast tarief per opdracht

Logo-ontwerp
Vanaf €200

Website
Vanaf €400

Training
€100 per uur

Social Media
€45 per uur

SEO
Vanaf €100,-

Nieuwsbrief
Vanaf €100 per nieuwsbrief